Video: Sejr og Bjorkstrand-mål holder liv i spinkelt Zagreb-håb

Medvescak Zagreb kniber og griber i det sidste halmstrå for at holde slutspilshåbet i live i KHL. I formiddag dansk tid gjaldt det en kamp i det østligste af det østligste i den store liga, hvor Amur Khabarovsk tog imod. Klokken 19:30 derovre og klokken 10:30 vesteuropæisk tid – bare lige for at demonstrere tidsforskellen, der kan spille nok så mange et puds.

Men tilsyneladende ikke Patrick Bjorkstrand, der allerede efter 24 sekunder var på pletten for Zagreb efter et fremragende kontraangreb, som danskere afsluttede ved at smide pucken i det tomme net. Zagreb endte med at vinde kampen med klare 6-3.

Desværre for Medvescak Zagreb vandt Slovan Bratislava også den parallelle kamp i Vladivostok, og dermed er slovakkerne på ottendepladsen – den sidste slutspilsplads – næsten uopnåelige for Zagreb.

Kroaterne og Bjorkstrand skal vinde samtlige tre resterende kampe, mens Slovan skal tabe fire på stribe for at ligningen skal gå op. Midt imellem de to hold ligger Dinamo Minsk, der med fem kampe tilbage har større chance for at snuppe Slovan.

Så løbet er formentlig kørt for Zagreb og spændende at høre om Patrick Bjorkstrands fremtidsovervejelser i forhold til den kommende sæson.

Se danskerens mål her: