Video: Rookie stod i spidsen for stærkt Arizona-comeback, Bødker fik en assist

Foto: Bridget Samuels

Mikkel Bødker satte et nyt point ind på kontoen, men det var rookien Max Domi, der stjal overskrifter, da Arizona Coyotes kom stærkt tilbage og slog Edmonton Oilers med 4-3 i overtiden.

Arizona var nede med 1-0 efter første periode og bagud med 2-1 før tredje periode. Tidligt i tredje periode bragte Benoit Pouliot gæsterne fra Edmonton foran med 3-1, og kampen syntes afgjort. Den 20-årige Coyotes-rookie Max Domi, som scorede holdets mål i anden periode, ville det dog anderledes.

Med to scoringer i powerplay i løbet af tre minutter fik Domi bragt balance i regnskabet. Kampen endte med at gå i overtid, og her slog svenske Oliver Ekman-Larsson til og sikrede Arizona sejren bare ni sekunder før, kampen ville være blevet afgjort på straffeslag.

Mikkel Bødker fik næsten 20 minutter på isen for Coyotes, og han satte Max Domi op til 3-3-målet. Dermed nåede Bødker op på 32 point i denne sæson, hvor han har understreget sin store betydning for Arizona-mandskabet.

Se Bødkers assist til Max Domis scoring her:

Sejren over Oilers var ekstremt vigtig for Coyotes, som nu har fire point ned til Vancouver Canucks i Pacific Division. Vancouver er i øjeblikket den største trussel mod Arizonas slutspilsplads.

Se højdepunkter fra Max Domis store præstation her: