Video: Return of the Fred!

Ikke siden 21. november har Frederik Andersen startet i mål for Anaheim. Han røg ud på grund af en kraftig influenza, og en længere pause kombineret med tre-fire fremragende kampe af John Gibson fik pludselig spekulationer om et Andersen-trade til at florere i de store ishockeymedier og lokale Orange County Register, der følger Anaheim Ducks tæt.

I nat var Frederik Andersen endelig tilbage – og det med bravur og succes. Han sikrede Anaheim en 2-1-sejr  hos New Jersey Devils og blev 3rd Star i kampen.

Redningsprocenten sad på 95,5 og dermed sendte danskeren et signal om, at han stadig er manden, der skal sende Ducks i slutspillet.

Return of the Fred! Skrev Anaheim Ducks hjemmeside efter sejren, der offensivt blev sikret på to mål i første periode af Ryan Kesler og Chris Stewart.

– Det var en virkelig god oplevelse. Mine holdkammerater spillede rigtig godt i første periode og hjalp mig med at komme ind i kampen. Vi sled os gennem kampen og leverede ikke en særlig god anden periode, men fik godt fat i tredje periode igen. Vi havde pucken dybt i deres ende og sad godt fast, sagde Andersen efter kampen ifølge Ducks’ hjemmeside.

Se højdepunkterne fra kampen nedenfor: