Video: Pacific Division vandt All Star-titlen, John Scott blev MVP

H.C. Andersen kunne næsten ikke have skrevet eventyret om årets All Star-kamp bedre. Den store, skrumlede John Scott endte med at føre sit Pacific Division-mandskab til sejr og blev kåret til All Star-turneringens mest værdifulde spiller.

Der har været stor polemik omkring John Scotts deltagelse i All Star-kampen. Den store forward vandt fan-afstemningen og blev udråbt som kaptajn for Pacific Division. Senere blev han så tradet fra Arizona Coyotes til Montreal Canadiens, som spiller i Atlantic Division.

Spekulationerne gik på, om NHL-organisationen var med i et komplot, som skulle forhindre John Scott i at spille All Star-kampen, men i sidste ende fik den 33-årige enforcer lov at være med. Søndag blev pucken så smidt, All Star-turneringen blev afviklet og selv NHL accepterede fansenes dom og spillede med på John Scott-løjerne.

Pacific Division, som John Scott var kaptajn for, endte med at vinde miniturneringen efter en finalesejr på 1-0 over Atlantic Division. Corey Perry fra Anaheim Ducks scorede finalens eneste mål, og han sikrede dermed Pacific-holdet en check på en million dollars.

John Scott er blevet hyldet af publikum i Nashville i hele weekenden, og efter finalesejren blev han kåret til All Star-kampens MVP. Scott scorede to gange i semifinalen, hvor Pacific Division slog Central Division, så han havde stor andel i, at hans hold vandt tre mod tre-turneringen.

Se John Scotts første mål her:

Og her den anden Scott-scoring:

John Scott er mest kendt for at bruge næverne, og dem fik han også lige vist, da han bød All Star-kampens mest upopulære spiller, Chicago Blackhawks-stjernen Patrick Kane, op til dans. Se det sjove klip her:

Det var publikum i Bridgestone Arena i Nashville, der afgjorde, hvem der skulle være MVP, og det efterlod selvfølgelig ingen tvivl om udfaldet:

Umiddelbart ser der ud til at være en positiv stemning omkring formatet i årets All Star-kamp, så det virker ret sandsynligt, at der også bliver spillet en tre mod tre-turnering mellem divisionerne, når næste års All Star-event afvikles i Los Angeles.