Video: Ovechkin sænkede NHL’s nye danskerklub efter sen udligning

Foto: Bridget Samuels

New York Rangers kom fredag med i fællesskabet af danskerklubber i NHL, da traditionsklubben hentede Nicklas Jensen i Vancouver Canucks. Lørdag var newyorkerne sølle seks sekunder fra at sikre en sejr efter et flot comeback.

Det var en svær opgave, Rangers var på lørdag. Her fik newyorkerne besøg af Washington Capitals, som har haft en forrygende sæson og topper Eastern Conference i suveræn stil. Opgaven blev dog endnu sværere for Rangers i løbet af de første to perioder. Her scorede Washington nemlig to gange, og gæsterne førte således 2-0 før tredje periode.

Hjemmeholdet kom ud til de sidste 20 minutter med fornyet energi, og det gav virkelig pote. Seks minutter inde i tredje periode reducerede svenske Oscar Lindberg til 2-1, og fire minutter senere udlignede Kevin Hayes for Rangers, som ikke havde Nicklas Jensen med i startopstilling. Den danske nyerhvervelse starter sin karriere i storklubben på Rangers’ farmerhold i AHL.

Det blev lige pludselig rigtigt sjovt at være Rangers-fan i Madison Square Garden, da Viktor Stålberg med små syv minutter igen bragte newyorkerne foran med 3-2, og den føring så ud til at holde kampen ud. Washington-svenskeren Nicklas Bäckström havde dog andre planer, og med bare seks sekunder igen tvang han kampen i overtid med sit mål til 3-3.

I overtiden slog Capitals-stjernen Alexander Ovechkin til for anden gang i kampen, og dermed nåede han op på 499 scoringer i sin NHL-karriere. Den russiske superstjerne er altså bare én scoring fra at nå en kæmpe milepæl.

Se højdepunkter fra det medrivende opgør her: