Video og tekst: Stærk Hvidovre-weekend

Hvidovre havde en stor weekend med sejr fredag aften over Amager i “Slaget om Kalveboderne” og endnu en triumf søndag eftermiddag, hvor Odense var på besøg. Hvidovre slog de fynske ligareserver med stensikre 4-0. Dermed rykkede Jesper Andersens tropper ind i slutspilsbilledet og indtager en øjeblikkelig ottendeplads i turneringen.

Det er dog en tabel, der som – næsten altid – er ujævn, for Hvidovre – og Herning på syvendepladsen har kun spillet 10 kampe, mens de foranliggende hold står noteret tre-fem kampe mere. Så faktisk kan Hvidovre med et par sejre kommet helt op op puste de øverste hold i tabellen i nakken.

Træner Jesper Andersen om weekendens kampe:

– Vi er gode, når vi sætter fart under skøjterne og hjælper hinanden. Så kommer vi hele tiden i overtal, og det dræner kræfter, men dem har vi. Når vi husker de ting, er vi svære at besejre.

– Jeg glædede mig personligt over, at vi havde Casper Brokside på målet ude mod Amager, hvor han stod en rigtig god kamp. Magnus Bo Hansen stod så mod Odense og holdt nullet. Det siger mig, at vi råder over to gode målmænd, der supplerer hinanden og gør hinanden bedre, lyder det.

Se her højdepunkterne fra kampen mellem Hvidovre og Odense: