VIDEO: Nikolaj Ehlers træner med hos Aalborg Pirates

Foto: Jan Korsgaard

Den danske NHL-profil Nikolaj Ehlers tilbringer sommeren hjemme i Aalborg, hvor han holder formen ved lige hos de danske mestre fra Aalborg Pirates, som har taget hul på forberedelserne til den nye sæson.

– Jeg arbejder så hårdt, jeg kan, til hver træning herude og prøver at følge med dem, siger Nikolaj Ehlers til TV2 Nord.

Den 22-årige nordjyde skal først på training campen med Winnipeg Jets om en måneds tid, og ligesom det har været tilfældet i de seneste år, har han igen denne sommer fået lov at træne med hos Aalborg Pirates.

– Det giver jo det, at folk kan se, hvilket niveau man skal ligge på for at komme derover, hvor de helt store drenge er, og samtidig er der mange, der ser op til Nikolaj, og Nikolaj er et fantastisk foregangseksempel for alle de unge spillere i klubben, siger Ronny Larsen, sportschef og assistenttræner i Aalborg Pirates.

Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets nåede i den forgangne sæson frem til Western Conference-finalen, hvor de tabte til Vegas Golden Knights. Ehlers, som lavede 67 point i 97 kampe for Jets sidste sæson, håber, at holdet kan nå endnu længere i den kommende sæson.

– Det ville ikke være helt dårligt. Nu kom vi lidt tættere på sidste år, end hvad vi har været, så vi har alle sammen fået lidt mere blod på tanden og er klar til en ny sæson, hvor vi skal ind at bevise, hvad vi kan, og spille med hvor det er sjovt, siger Nikolaj Ehlers.

Se indslaget fra TV2 Nord her: