Video: Nikolaj Ehlers røg i slagsmål, da Jets vandt

Nikolaj Ehlers var involveret i sin første NHL-fight nogensinde, da Winnipeg Jets vandt lørdagens udekamp mod Colorado Avalanche med 4-2.

Det stod nok langt nede på listen over ting, man regnede med at se Nikolaj Ehlers gøre i en NHL-kamp, men det afholdt ikke den 19-årige nordjyde fra at lade knytnæverne tale i lørdagens opgør mellem Winnipeg Jets og Colorado Avalanche.

Midt i tredje periode, hvor Jets førte med 4-2, som også blev kampens resultat, opstod der en del skærmydsler på isen i Pepsi Center. Kameraerne var i begyndelsen fokuseret omkring Jets-backen Dustin Byfuglien, men pludselig blev der klippet til en situation, som udspillede sig midt på isen.

Her var Nikolaj Ehlers oppe at slås med hjemmeholdets Tyson Barrie, og de to spillere, som normalt ikke hører til blandt ligaens slagsbrødre, gik virkelig til den. Adrenalinen så ud til at pumpe godt rundt i årerne på Ehlers, som faktisk kom ud af sin første NHL-fight som vinder.

Se klippet og nyd Jets-bænkens reaktion her:

Nikolaj Ehlers ragede i alt ni udvisningsminutter til sig i kampen, hvor han ikke kom på pointtavlen. Det betød, at hans seks kampe lange pointstime endte. Den danske forward fik 15:58 minutter på isen for Jets, og han havde to skud på mål.

Det var de rutinerede spillere, der kom på måltavlen for Winnipeg. Drew Stafford scorede to gange, og Andrew Ladd og Mathieu Perreault nettede også i den vigtige sejr. Colorado er en af Winnipegs direkte rivaler i kampen om slutspilspladserne, men trods lørdagens Jets-sejr har det canadiske mandskab stadig ni point op til Avalanche.

Jets TV fangede Nikolaj Ehlers efter kampen. Se interviewet med ham her: