Video: Nielsen skød Ehlers i hovedet og lagde op til sejrsmål

Danskerne var i centrum, da torsdagens kamp mellem Winnipeg Jets og New York Islanders blev afgjort. Frans Nielsen fik via Nikolaj Ehlers’ ansigt pucken frem til Kyle Okposo, som sikrede gæsterne sejren i overtiden.

New York Islanders vandt kampen i Winnipeg med 4-3, og Frans Nielsen havde pæn andel i, at newyorkerne tog endnu et skridt mod en plads slutspillet. Den danske Islanders-center fik en assist på Anders Lees 3-3-mål 29 sekunder før tid, og to minutter og 20 sekunder inde i overtiden lagde Nielsen op til sejrsmålet.

I virkeligheden var det dog Nielsens danske kollega fra Winnipeg, Nikolaj Ehlers, som var den sidste, der rørte pucken, før Kyle Okposo sendte den i nettet. Frans Nielsen sendte nemlig et skud afsted, som uheldigvis ramte Nikolaj Ehlers i hovedet. Herefter havnede pucken hos Okposo, som udnyttede forvirringen til at blive matchvinder.

Se den absurde situation her:

Som man kan se på klippet afstod Islanders-spillerne fra den helt store jubel. Frans Nielsen var hurtigt henne for at tilse sin landsmand, og han fik kaldt hjælp på isen til uheldige Ehlers. Et eksempel på flot sportsmanship fra gentlemanden Nielsen og de øvrige Islanders-spillere.

Frans Nielsen fik 17:44 minutter på isen for Islanders. Han havde ingen skud på mål, men fik samlet to point sammen og +1 i plus/minus-regnskabet. Nikolaj Ehlers spillede 18:37 minutter for Winnipeg. Han blev noteret for to skud på mål og -1 i plus/minus-statistikken.