Video: Nielsen og Bødker scorede begge i internt opgør

Både Frans Nielsen og Mikkel Bødker kom på måltavlen i mandagens danskeropgør i Brooklyn, hvor New York Islanders slog Arizona Coyotes med 5-2.

Frans Nielsen åbnede målscoringen små fem minutter inde første periode, hvor han i powerplay blev sat perfekt op af John Tavares. Nielsen havde ingen problemer med at passere Anders Lindbäck i Arizona-målet, og så var danskerens ottende sæsonmål en realitet.

Se Nielsens scoring her:

Der skulle gå næsten to perioder, inden mållamperne igen kom i aktion. Det var nemlig først i begyndelsen af tredje periode, at der blev scoret igen. Brock Nelson bragte hjemmeholdet foran med 2-0, og det blev også både 3-0 og 4-0, inden gæsterne fandt vej til nettet.

Martin Hanzal fik reduceret til 4-1 med lidt over fire minutter igen, og to minutter og syv sekunder før tid kom opgørets anden dansker på måltavlen. Mikkel Bødker scorede sit sjette sæsonmål efter en smuk, smuk solotur, hvor han satte hele Islanders-holdet og til sidst passerede Jaroslav Halak i hjemmeholdets mål.

Se Bødkers fremragende mål her:

Islanders lod sig ikke ryste af de to Coyotes-mål, og til sidst kunne John Tavares score til slutresultatet 5-2 i tomt mål. Newyorkerne arbejder sig stille og roligt op i den sjove ende af tabellen og indtager nu fjerdepladsen i Eastern Conference.