Video: Nielsen lavede fremragende oplæg til sejrsmål

Frans Nielsen spillede en afgørende rolle for New York Islanders, da holdet på udebane slog St. Louis Blues med 3-2 efter overtid.

Den danske center lavede to assists i kampen, og den ene kom på et usandsynligt vigtigt tidspunkt. Fire minutter inde i overtiden lagde Frans Nielsen op til Mikhail Grabovskis sejrsmål med en helt fantastisk assist. Nielsen modtog pucken fra Grabovski og fintede sig forbi to Blues-spillere, inden han med sin berømte baghånd lagde pucken til rette for hviderusseren.

Se Nielsens vildt flotte assist her:

Frans Nielsen fik også en assist på Kyle Okposos åbningsmål i første periode. Islanders udbyggede føringen i anden periode, men St. Louis fik udlignet med to scoringer i tredje periode. Det ene blev sat ind af rookiebacken Colton Parayko, som allerede har scoret tre mål i sæsonen.

I slutningen af den ordinære kamp var hjemmeholdet tæt på at løbe med sejren, men gæsternes målmand Thomas Greiss tvang kampen ud i overtid, hvor Mikhail Grabovski altså blev matchvinder med god hjælp fra Frans Nielsen, som fik 16:41 på isen for Islanders.

New York Islanders har vundet fem af sine seneste seks kampe og står med 11 point efter otte optrædener i denne sæson. St. Louis Blues har ligeledes 11 point efter otte kampe.