Video: Nielsen holdt niveau i stort Islanders-nederlag

Frans Nielsen var en af de få spillere på New York Islanders-holdet, der spillede op til vanlige niveau, da newyorkerne lørdag tabte med 4-0 på udebane mod Philadelphia Flyers.

Islanders fik en skidt start på opgøret og kom aldrig rigtigt i gang. Flyers fik ikke scoret i første periode, selvom hjemmeholdet dominerede stort og vandt skudstatistikken med 11-2. Tidligt i anden periode fik østrigske Michael Raffl hul på bylden for hjemmeholdet, som herefter ikke så sig tilbage.

Philadelphia fik scoret tre gange mere i kampen, hvor gæsterne fra New York ikke formåede at komme på tavlen. Derfor blev det altså til en sikker Flyers-sejr, og Philadelphia-klubben melder sig nu efterhånden stærkt ind i slutspilskampen.

Frans Nielsen fik 16 minutters istid for Islanders, hvor han noterede sig for fire skud på mål. En enkelt tur i straffeboksen blev det dog også til for danskeren, som i anden periode blev sendt til afkøling i to minutter for en cross-checking. Nielsen var en af kun fem Islanders-spillere, som ikke fik et eller flere minusser i plus/minus-statistikken.

Se højdepunkter fra kampen her: