Video: Montreals møg-december fortsatte

Foto: Bridget Samuels

December har indtil videre været en rigtig skidt måned for Montreal Canadiens. Lørdag led Lars Eller og holdkammeraterne det syvende nederlag i ni december-kampe.

Canadiens fik ikke et ben til jorden i lørdagens udekamp mod Dallas Stars, som vandt med hele 6-2. Jamie Benn overtog titlen som NHL’s mest scorende spiller, da han var på pletten med scoringerne til 2-0 og 5-1.

De to holds special teams var i fokus i opgøret. Dallas scorede tre gange i powerplay, mens Montreal kom på tavlen i både power- og boxplay. Spænding om udfaldet var der dog aldrig.

Stars kom foran allerede efter halvandet minuts spil, og tre minutter inde i anden periode kom værterne foran med 3-0. Canadiens fik reduceret, men hjemmeholdet scorede både til 4-1 og 5-1, inden gæsterne reducerede på ny.

Lars Eller fik 14 minutter på isen for Canadiens. Han fik skudt på mål tre gange, men holdet kom ikke på tavlen, mens Eller var på isen. Den danske Canadiens-forward var på isen ved Dallas’ første mål og sluttede derfor på -1 i plus/minus-statistikken.

Se højdepunkter fra kampen her: