Video: Montreal tabte igen

Montreal Canadiens er i gang med at formøble den slutspilsplads, som holdet ellers så ud til næsten at være garanteret tidligere i sæsonen. Tirsdag tabte det canadiske mandskab igen.

Lars Eller og kompagni blev slået med 5-2 på hjemmebane af Columbus Blue Jackets, som dermed vandt over Montreal med disse cifre for anden dag i træk. Canadiens har nu tabt otte af sine seneste ti kampe og holdet har tre point op til en slutspilsplads i Eastern Conference.

Blue Jackets vandt første periode i tirsdagens kamp med 2-0, og de formåede at forsvare føringen i resten af opgøret trods reduceringer fra Devante Smith-Pelly og Alex Galchenyuk undervejs. Lars Eller fik 15:28 minutter for Montreal, hvor det blev til et skud, et hit og ærgerlige -2 til statistikken.

Montreal og Columbus går nu begge på All Star-pause, og selvom Blue Jackets fortsat ligger sidst i Eastern Conference, må de gå på miniferie med en bedre følelse i kroppen end Montreal-spillerne, som snart skal have genfundet formen, hvis ikke slutspillet skal fordufte.

Se højdepunkter fra kampen her: