Video: Montreal slået af skarpe rivaler

Foto: Bridget Samuels

Montreal Canadiens tog tirsdag imod ærkerivalerne fra Boston Bruins, og her lykkedes det gæsterne at revanchere nederlaget i årets Winter Classic-kamp. Bruins var skarpe foran mål og vandt med 4-1 i Bell Centre.

Lars Eller og Montreal Canadiens er efterhånden dumpet længere og længere ned i tabellen, og med tirsdagens nederlag kom holdets slutspilsplads yderligere i fare. Canadiens-spillerne havde svært ved at få pucken i mål, og det resulterede i et nederlag, som sender holdet under slutspilsstregen.

Boston vandt en lige første periode med 1-0 på mål af Max Talbot, og det betød, at hjemmeholdet skulle ud at jagte udligningen. Den kom små ni minutter inde i anden periode ved Mark Barberio, men inden perioden var omme, havde Patrice Bergeron bragt Bruins på 2-1.

Canadiens fortsatte med at presse på i tredje periode, men skarpheden manglede hos hjemmeholdet. Gæsterne viste til gengæld, at de ikke havde de store vanskeligheder med at få pucken i nettet, så David Pastrnak bragte Bruins på 3-1, før Brad Marchand til sidst lukkede i tomt mål.

Lars Eller fik 14:04 minutter på isen, og fik blandt andet en del istid i boxplay. Eller var med tre skud på mål og to hits en ganske aktiv herre for hjemmeholdet, men der blev ikke scoret, mens han var på isen, så i plus/minus-regnskabet endte han med et nul.

Se højdepunkter fra rivalopgøret her: