Video: Maskerede Ehlers scorede i rookie-show

Nikolaj Ehlers scorede lørdag sit første mål efter sin flere uger lange skadespause, men han kunne ikke hjælpe Winnipeg Jets til sejr i bundkampen mod Buffalo Sabres, som vandt med 3-2.

Hverken Buffalo Sabres eller Winnipeg Jets kommer i slutspillet i denne sæson, men lørdag viste flere af klubbernes unge spillere, at der er masser af talent at bygge på. Winnipegs Andrew Copp var med sine 21 år den ældste af kampens fem målscorere.

Første mand på måltavlen var danske Nikolaj Ehlers, som var i aktion for Winnipeg for anden gang, siden han blev ramt af en øjenskade i begyndelsen af marts. Iført fuldt visir stak Ehlers efter fire et halvt minut afsted mod Buffalo-målet og med en finurlig afslutning overlistede han hjemmeholdets målmand Chad Johnson.

Se scoringen, som var Ehlers’ 14. i sæsonen her:

Andrew Copp udbyggede Jets’ føring kort efter, men efter otte et halvt minuts spil reducerede den 20-årige debutant Hudson Fasching for hjemmeholdet. Winnipeg holdt fast i 2-1-føringen indtil tredje periode, men her vendte endnu to rookies kampen for Sabres.

20-årige Sam Reinhart udlignede til 2-2, og det 19-årige supertalent Jack Eichel sikrede Buffalo sejren i opgøret, hvor alle målene altså blev scoret af rookies.

Nikolaj Ehlers fik 17:44 minutters istid for Jets, som han omsatte til et mål på sin eneste afslutning i kampen og +1 i plus/minus-statistikken.