Video: MÅL! Ehlers scorer i svær udesejr

Nikolaj Ehlers kom på måltavlen for første gang i 15 kampe, da Winnipeg Jets fredag vandt med 3-1 på udebane mod Minnesota Wild, som er et af NHL’s bedste hjemmehold.

Ehlers, som har været inde i lidt af en pointtørke i november, lukkede til resultatet 3-1 med tre minutter tilbage af kampen, hvor han sikkert omsatte en friløber til mål. Se den 19-årige nordjydes femte sæsonmål her:

Minnesota havde vundet otte af sine ti hjemmekampe i denne sæson før Winnipeg fredag kom på besøg i den ishockeyglade stat, så det lignede en stor hurdle Jets-spilerne skulle passere. Det lykkedes dog det canadiske mandskab at trække det længste strå.

Mathieu Perreault bragte Winnipeg foran med et powerplaymål i slutningen af anden periode, og i begyndelsen af tredje periode øgede den store back Dustin Byfuglien gæsternes føring. Ryan Carter fik reduceret for Wild midtvejs i tredje periode, men Ehlers slog altså Jets-sejren fast i slutfasen.

Nikolaj Ehlers fik 16 minutter og 30 sekunder på isen i Winnipegs tredjekæde, hvor han spillede sammen med Alexander Burmistrov og Chris Thorburn. Den unge dansker blev noteret for to skud i opgøret, hvor han endte på +2 i plus/minus-regnskabet.

Sejren var blot Jets’ tredje i holdets seneste ti kampe, men den bringer det canadiske mandskab tilbage i den hårde kamp om slutspilspladserne i Western Conference, hvor Winnipeg nu kun er et enkelt point efter Minnesota, som dog har spillet tre kampe færre end Nikolaj Ehlers og co.