Video: Larsen fire point, Regin-scoring i Jokerit-sejr

Foto: Jan Korsgaard

Danskerne i Jokerit – og i aften specielt Philip Larsen – fortsætter det fremragende spil i KHL. I kampen mod Traktor Chelyabinsk vandt Jokerit 5-4 efter straffeslag, og det var med dansk deltagelse i fire af målene. Philip Larsen stod for to scoringer – en i den ordinære spilletid og så blev han altså matchvinder i straffeslagene (her er endnu ikke video, hvis den overhovedet kommer)

Både Larsen og Peter Regin, der stod for Jokerits mål, fik næsten 23 minutters spilletid, mens Jesper B. Jensen – den sidste part af danskertrioen – fik 16 minutter på isen.

Sejren betyder, at Jokerit nu er syv point og en kamp foran SKA St. Petersborg i Bobrov Division. Vinderen af divisionen er sikret direkte adgang til slutspillet.

Her er det Philip Larsen – efter vi lige har fået en langsom gengivelse serveret af det første mål til Traktor Chelyabinsk – som scorer til 1-1 på et fremragende fremstød.

Larsen igen. Med fremme for at skyde på mål – og i retursekvensen får Petteri Wirtanen scoret til 2-1 for Jokerit:

Og her er det Peter Regin, der arbejder sig helt ind under målet og scorer til 3-2 for den finske klub:

4-4-målet var såmænd også med Philip Larsen-deltagelse. Her med assist til Jokerits scoring til 4-4. Han skaber fremragende ro på spillet i højre side, inden pasningen bagud til kollegaen Atte Ohtamaa.