Video: Kunstigt åndedræt til Bødker og Co.

Foto: Bridget Samuels

Mikkel Bødker lavede en vigtig assist i nattens kamp for Colorado Avalanche, som dermed fik kunstigt åndedræt i kampen om den sidste slutspilsplads i Western Conference, som lige nu tilhører Minnesota Wild, der har tre points forspring ned til Avalanche.

Colorado var ikke givet mange chancer i nattens kamp, mod et stærkt spillende Nashville Predators hold, men en regulær drømmestart til gæsterne, sendte dem på 3-0 efter 11 minutters spil og den start kom Nashville sig aldrig over.

En reducering fra hjemmeholdet i slutningen af første periode hjalp ikke, og da Bødker i midten af tredje periode fik chippet pucken videre til en fri Shawn Matthias, som køligt udnyttede friløberen, var 4-1 en realitet og dermed var kampen også lukket.

Predators forsøgte et større comeback og lykkede to gange i slutningen af kampen og reducere til resultatet 4-3. Avalanche modstod også presset til allersidst hvor Predators trak keeperen, og kunne dermed sikre sig to meget vigtige points, så håbet i stillingen kunne bevares.

Bødker spillede en god kamp og kunne notere sig næsten 19 minutters spilletid, en assist, to blokerede skud og 0 i plus/minus.

Andersen på bænken i Ducks sejr

Frederik Andersen spiller ret sikkert ikke så meget, som han godt kunne tænke sig i Anaheim Ducks, men det ser svært ud for danskeren at få rigtig fat igen, for hans konkurrent til pladsen i målet amerikanske John Gibson spiller bare på et lidt højere niveau i øjeblikket.

I nat stod Gibson igen en rigtig solid kamp, med hele 27 redninger og en redningsprocent på 96,4% i Anaheims sejr på 2-1 på udebane over Edmonton Oilers.

Du kan se højdepunkter fra Avalanchs sejr nedenfor: