Video: KLASSEMÅL af Nielsen i stort Islanders-comeback og sejr

New York Islanders og Frans Nielsen var ilde ude i nattens kamp mod Florida Panthers, der førte 3-1 efter 27 minutter, da 1-1-serien mellem de to jævnbyrdige mandskaber vendte sig til New York og Brooklyn efter to tætte kampe i Sunrise, Florida.

Men allerede i anden periode forcerede Islanders og leverede et stort comeback med en reducering af Shane Prince i det 32. minut, og kort inden anden periode var slut, scorede Frans Nielsen sit andet mål i slutspillet. Og det var et klassemål af Nielsen, der i powerplay fik en pasning serveret af John Tavares i powerplay.

Nielsen tog et enkelt træk og gjorde det uventede, da han – i stedet for at spille pucken videre – huggede til med baghånden og overraskede Roberto Luongo i Florida-målet. Pucken drev lige over Luongos benskinne i nærmeste hjørne og stillingen var 3-3 efter anden periode. Nielsens mål her:

Danskeren spillede over 25 af 72 mulige minutter i kampen, og hans scoringen blev fulgt op af en målløs tredje periode, og de to hold røg ud i overtid, hvor Islanders fuldendte comebacket. Thomas Hickey blev den store helt i Barclays Center, da han modtog en pasning fra Brock Nelson, der var på spil bag Florida-målet. Kæmpe jubel i Brooklyn – Islanders foran 2-1 i serien.