Video: KHL – Larsen-scoring rakte ikke i topkamp

Foto: Jan Korsgaard

Philip Larsens 1-0-mål for Jokerit Helsinki var ikke nok for den finske storklub i dagens storkamp om tronen i Bobrov Division og en høj seedning i slutspillet i KHL’s Western Conference. For det lykkedes Ilya Kovalchuk, Steve Moses og resten af SKA St. Petersborg-mandskabet at vende og vinde kampen 2-1.

Philip Larsen stødte med helt frem under SKA’s mål tidligt i kampen og scorede åbningsmålet, men hjemmeholdet sled sig tilbage i kampen, og det var faktisk en Jesper B. Jensen-udvisning, begået på Ilya Kovalchuk, der kostede udligningen. Steve Moses scorede, og efter 53 minutter scorede Jarno Koskiranta kampens afgørende mål.

Det betyder, at Jokerit nu blot er fem point foran SKA St. Petersborg i Bobrov Division og med et svært slutprogram kan det stadig blive spændende mellem de to hold. De mødes igen i Helsinki 16. februar i det, der meget vel kan blive en finale om divisionssejren.

Philip Larsen fik game misconduct i kampens slutfase for en slashing (se nedenfor) og klarede ellers 16 minutter på isen. Jesper B. Jensen fik godt 19 minutter, mens Peter Regin noterede næsten 22 minutter på is i eftermiddagens topkamp.

Se her Philip Larsens scoring til 1-0 efter 46 sekunder:

Og her danskerens game misconduct i slutfasen, hvor han bliver fulgt helt ind i omklædningsrummet af kameraerne. Uden at det skal være med meget danske øjne her på sitet, ser det umiddelbart ud til, at Yegor Yakovlev falder temmelig let – omend han dog utvivlsomt bliver ramt: