Video: Kane-hattrick sikrede Chicago den tiende sejr i træk

Foto: Bridget Samuels

Patrick Kane og rookien Artemi Panarin var i hopla for Chicago Blackhawks i fredagens udekamp mod Toronto Maple Leafs, og det sikrede de forsvarende mestre deres tiende sejr på stribe.

Chicago vandt opgør i ishockeyens højborg med 4-1 og fortsatte dermed den stærke sejrsstime, de er inde i. Blackhawks har vundet ti kampe i træk, og det er holdets bedste stime i sæsonen. De mange sejre betyder, at Chicago nu er rykket forbi Dallas Stars og op på førstepladsen i Western Conference.

NHL-topscorer Patrick Kane har været meget i fokus i denne sæson, og fredag kom han det endnu en gang. Kane scorede to gange i den sidste halvdel af anden periode, og 21 sekunder inde i tredje periode lagde han op til Artemi Panarins 3-0-mål, som reelt afgjorde kampen.

Morgan Rielly fik reduceret for Maple Leafs godt tre minutter senere, men nærmere comebacket kom Toronto ikke. Med to minutter og 12 sekunder igen fuldbyrdede Patrick Kane sit hattrick, da han scorede til kampens resultat i tomt mål. Patrick Kane har nu lavet 28 mål og 67 point i 47 kampe, hvilket gør ham til ligaens suveræne topscorer.

Se højdepunkter fra Kane og Panarins show her: