Video: Kæmpedrop af Andersen, Ducks-nederlag

Anaheim Ducks var i den grad tippet som favorit i kampen om Stanley Cup, men Frederik Andersens mandskab kom noget skævt fra start, og trods midlertidig fremgang fortsætter Anaheim-maskinen med at hakke. Head coach Bruce Boudreau skifter jævnligt mellem Anton Khudobin og Frederik Andersen på mål, og det er som om, at Ducks ikke rigtig kan ramme en rytme.

I nat blev det til et nederlag på 2-3 mod Nashville Predators, og den kamp indeholdt et par virkelig ærgerlige momenter for Frederik Andersen.

Orange County Register, der dækker Anaheim Ducks tæt, kalder Andersen for “shaky”, og det må siges, at Andersen formentlig har haft onde drømme om episoderne, der førte til Nashvilles 2-1- og 3-1-mål.

Det kostede en udskiftning efter 26:13 og på det tidspunkt havde Andersen en redningsprocent på blot 70, efter at have ladet syv af 10 skud gå ind.

James Neal kom kørende frem mod Anaheim-målet og lagde en meget vag puck ind på Andersen, der på en eller anden måde åbnede mellem benskinnerne og lod skiven gå ind.

Andersens ærgerlige aften fortsatte og sluttede altså så efter 26 minutter, da Miika Salomakis halvfarlige skud passerede gennem benene på danskeren.

Efter nattens kampe er Anaheim stadig under stregen med 19 kampe og 16 point.