Video: John Tavares skyder mest præcist

Foto: Bridget Samuels

Det er ikke så underligt, at mange NHL-målmænd nok frygter New York Islanders-stjernen John Tavares. Lørdag viste den canadiske center nemlig, at han er den mest præcise skytte i NHL.

Tavares vandt Accuracy Shooting-konkurrencen ved årets Skills Competition, da han plaffede de fire skydeskiver i målet ned på 12,294 sekunder. Det var halvandet sekund hurtigere end Corey Perry fra Anaheim Ducks, og Tavares vandt dermed den stjernebesatte konkurrence.

John Tavares brugte fem skud på at ramme de fire mål, og han viste altså, at det ikke er uden grund, at han har scoret på 11,5 procent af de skud, han har affyret i NHL i denne sæson. Islanders-stjernen vandt lørdagens konkurrence foran Corey Perry, Joe Pavelski og Evgeni Malkin.

De dårligste skytter i konkurrence var Boston Bruins’ Patrice Bergeron og Chicago Blackhawks’ Patrick Kane, som brugte henholdsvis 23 og 20 sekunder på at ramme de fire skiver. NHL-topscorer Kane kan dog glæde sig over, at han i denne sæson har scoret på hele 15,8 procent af sine 190 skud. Det har givet ham 30 mål på kontoen.

Se præcise Tavares skyde her: