VIDEO: JOACHIM BLICHFELD gør status efter VM

Joachim Blichfeld er tilbage i Danmark for en stund. Den skade, han pådrog sig ved det nylige U20-VM, har betydet, at han kunne være nogle dage hjemme i Frederikshavn.

I aftes var han en tur til Metal Liga-hockey mellem Frederikshavn og Rungsted, og i den anledning blev Blichfeld interviewet af White Hawks TV – også om den skade, han pådrog sig i den anden nedrykningskamp ved U20-VM, hvor han blev slynget voldsomt ind i banden og lå stille foruroligende længe. Blichfeld står op igen, og det går fremad.

– Jeg fik tacklingen og forsøgte at rejse mig op. Nakken ville ikke med, så jeg kom på hospitalet hurtigt og derefter til røntgen. Heldigvis var der ikke noget brækket. Nu går det fremad igen, selv om jeg stadig har lidt svært ved at dreje mig, siger Blichfeld til White Hawks TV.

Se hele interviewet her – også om U20-VM generelt og Blichfelds vurdering af sin egen fremtid i Nordamerika.