Video: Jannik Hansen scorede mod danskerløse Ducks

Frederik Andersen var henvist til bænken, men der blev alligevel sat et rød-hvidt præg på torsdagens kamp mellem Vancouver Canucks og Anaheim Ducks. Jannik Hansen kom nemlig på måltavlen for hjemmeholdet.

Gæsterne fra Anaheim var dominerende i det meste af opgøret, og de endte da også med at hive en sikker 5-2-sejr hjem. Ducks-mandskabet blomstrer virkelig for tiden og mange spillere er i storform. Det blev understreget igen i torsdagens opgør, hvor fem forskellige spillere scorede målene for Anaheim.

Ænderne havde skræppet fire gange – to gange i anden periode og to tidligt i tredje periode – før Jannik Hansen fik reduceret til 4-1 for det hårdt prøvede Vancouver-hold, som efterhånden får svært ved at komme i slutspillet. Hansen var selv med til at erobre pucken ved Anaheims blå linje og kort efter fik han dirigeret pucken forbi John Gibson i gæsternes mål.

Se Hansens 17. sæsonmål her:

Jannik Hansen fik 15:16 minutter på isen for Canucks. Han havde tre skud på mål og et enkelt hit, men måtte trods sin scoring se sig noteret for -1 i plus/minus-statistikken, da han var på isen ved to af Anaheims scoringer.

John Gibson, som havde taget pladsen i Anaheim-målet fra Frederik Andersen, blev noteret for 19 redninger, så hans redningsprocent endte på 90,5.

Ducks hentede med sejren yderligere ind på Los Angeles Kings, som tabte med 2-1 i overtiden mod St. Louis Blues, så ænderne er nu kun to point efter kongerne, som topper Pacific Division. Vancouver ligger på femtepladsen i samme division – 14 point efter Los Angeles.