Video: Jagr mistede fire tænder, ønsker sig nye af julemanden

Foto: Bridget Samuels

Den tjekkiske veteran Jaromir Jagr kom galt afsted i tirsdagens kamp mellem Florida Panthers og Ottawa Senators. Panthers-forwarden blev ramt i hovedet af en høj stav og mistede fire tænder, og det skete ifølge tjekken på det værst tænkelige tidspunkt.

Tirsdagens NHL-runde var nemlig den sidste før julepausen, og de mistede tænder har givet Jaromir Jagr lidt af et problem, fordi hvordan sætter man al den gode julemad til livs, hvis man lige har mistet en betydelig del af sit tandsæt?

Det spørgsmål forsøgte Jaromir Jagr efterfølgende at få løst. På Twitter kom han med en bøn til julemanden.

Uheldet skete midt i første periode, hvor Jaromir Jagr blev ramt i hovedet af Ottawa Senators-spilleren Alex Chiassons stav. Chiasson, som ikke blev udvist for at ramme Jagr, var hurtig til at undskylde over for tjekken, og den undskyldning accepterede Jaromir Jagr uden videre. Han havde endda overskud til lige at klappe Alex Chiasson anerkendende på hjelmen.

Du kan se episoden her:

Jaromir Jagr vendte stærkt tilbage efter en tur i omklædningsrummet og fik en assist på Floridas 1-0-mål i anden periode. Florida Panthers vandt kampen med 2-1 efter straffeslag.