Video: Islanders slået af Detroits hjemmefødninger

New York Islanders blev mandag aften slået på hjemmebane af et Detroit Red Wings-hold, som blev ført an af de spillere, der er opvokset i og omkring Detroit.

Justin Abdelkader, Danny DeKeyser og Luke Glendening er alle født i Michigan, hvor Detroit ligger, og i mandagens kamp i Barclays Center kom trioen på måltavlen og sikrede klubben fra deres hjemegn en vigtig 4-2-sejr over New York Islanders.

Red Wings viste stor skarphed i kampen, hvor de også kunne takke målmand Petr Mrazek for, at værterne blev besejret. Islanders blev ved med at presse på og med små fem minutter igen sørgede Mikhail Grabovski for en spændende afslutning, da han reducerede til 3-2. Udligningen kom dog ikke, før Glendening i sidste minut lukkede i tomt mål.

Frans Nielsen fik 15:46 minutter på isen med et enkelt skud på mål til følge. Den danske center vandt halvdelen af sine faceoffs, men måtte også se sig noteret for et enkelt minus i plus/minus-statistikken.

Detroit holder sig med sejren i hælene på Florida Panthers i toppen af Atlantic Division, mens Islanders ikke formåede at udbygge forspringet til konkurrenterne i den efterhånden ganske tætte slutspilskamp i Eastern Conference.

Se højdepunkter fra opgøret her: