VIDEO: HATTRICK af vilde Ehlers i nat!

Nikolaj Ehlers havde sin hidtil vildeste aften i sin ishockeykarriere – formentlig også i sit liv – da han på egen hånd afgjorde danskeropgøret mellem Winnipeg Jets og Arizona Coyotes. Jets vandt 5-2, og Ehlers scorede ikke færre end tre gange og sænkede dermed Mikkel Bødker og co.

Det gav naturligvis Nikolaj Ehlers titlen som First Star i kampen.

Ehlers scorede kampens første mål, da han var på spil inde foran kassen og fulgte op på en retur. Det var en smule med held, da danskeren efter små 16 minutter af kampen fik skovlet en tværpasning fra Blake Wheeler ind over stregen, men Ehlers stod det rette sted og nettede altså igen.

Endelig kom 4-0-målet. “It’s raining hats!”, siger kommentatoren, da Ehlers smækker pucken ind med et hammer af et skud, som Louis Domingue i Arizona-målet ikke ser skyggen af.

En fantastisk kamp af danskeren!

Mikkel Bødker – det andet rød-hvide islæt i kampen – havde en mindre god aften med -2 i plus/minus-statistikken. Bødker noterede sig for 15:44 minutter på isen for Arizona, der med nederlaget tabte en lille skridt i forhold til kampen om slutspilspladserne.

Se højdepunkterne fra kampen her: