Video: Hansen fik assist på historisk Sedin-mål

Vancouver Canucks hentede torsdag en yderst vigtig 4-2-sejr på udebane mod Boston Bruins. Det canadiske mandskab spillede sig dermed ind i slutspilsvarmen, og holdets sejrsmål gjorde Daniel Sedin historisk.

Daniel Sedin skrev sig ind i Vancouver Canucks’ historiebøger som klubbens mest scorende spiller nogensinde, da han nettede til 3-2 efter syv minutters spil i tredje periode. Det var 347. gang, at Daniel Sedin satte pucken i nettet i en NHL-kamp, og da alle svenskerens mål er scoret i en Canucks-trøje, passerede han landsmanden Markus Näslund og tog klubrekorden for flest scorede mål.

Jannik Hansen fik en assist på Daniel Sedins historiske scoring, som du kan se lige her:

Jannik Hansen fik 14:13 minutters istid i den tætte kamp, hvor Vancouver igen måtte undvære den skadede Henrik Sedin. Det betød, at førstekæden bestod af Daniel Sedin, Jared McCann og Jannik Hansen. Det danske islæt på Canucks-mandskabet havde ingen skud på mål og endte også med et rundt nul i plus/minus-regnskabet.

Daniel Sedin fejrede sin nye scoringsrekord ved at udbygge den med 23 sekunder tilbage af kampen. Her satte den rødhårede svensker den afgørende scoring ind i et tomt Boston-mål. Sejren betyder, at Vancouver indtager tredjepladsen i Pacific Division. En plads, som vil sikre holdet adgang til slutspillet.