Video: Fremragende Eller-mål i Canadiens-comeback

Foto: Bridget Samuels

Montreal Canadiens tog i nat imod Vancouver Canucks i et ægte danskeropgør – eller Rødovre-opgør, om man vil. Jannik Hansen kontra Lars Eller. Længe så det ud til, at Hansen og Canucks ville trække sejren med hjem fra Bell Centre, for Canucks var foran 3-0 efter 23 minutter.

Men så slog Canadiens kontra, og det var med Lars Eller som omdrejningspunkt i comebacket. Danskeren huggede til som en slange i undertal og reducerede til 1-3 i det 29. minut. Ellers scoring blev fulgt op af en endnu en reducering ved Max Pacioretty og så leverede Tomas Fleischmann udligningen i tredje periode for Canadiens.

Bell Centre eksploderede totalt, da David Desharnias scorede til 4-3 i et klap-klap-angreb i overtiden. Altid dejligt at vinde et “lokalopgør” mod canadiske rivaler.

Jannik Hansen fik igen masser af tiltro hos Canucks og spillede 19:24 minutter og i masser af powerplay. Dog ingen point til danskeren, der noterede sig for -1 i plus/minus-statistikken.

Lars Eller spillede 13:24 minutter og får altså stadig ikke så megen istid som tidligere på sæsonen. Men mon ikke danskeren kan leve med det efter dette flotte mål:

Her en hurtig dansk reaktion efter kampen:

Og se her folket gå amok i Bell Centre, da David Desharnais sender et ekstra point til Montreal i overtiden: