Video: Frans Nielsens undertalsmål sikrede Islanders point

Frans Nielsen kom på måltavlen for anden kamp i træk, da han tvang New York Islanders’ kamp mod New Jersey Devils ud i forlængelse. Nielsen scorede også i straffeslagskonkurrencen, men Devils vandt opgøret med 3-2.

New York Islanders var uden sin kaptajn John Tavares, som også er holdets største stjerne og vigtigste spiller. Om det var fraværet af den canadiske stjerne, der spillede ind, vides ikke, men Islanders virkede ikke til at være klar fra start. Det udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig foran med 2-0 i første periode.

Fra anden periodes start kom gæsterne meget bedre med, og Anders Lee fik hurtigt reduceret i powerplay. Midt i perioden sørgede Frans Nielsen for balance i regnskabet, da han i undertal tog en tur op ad isen og sendte pucken i nettet bag Cory Schneider i Devils-målet.

Se Frans Nielsens femte sæsonscoring her:

Der blev ikke scoret mere i den ordinære spilletid, og heller ikke i overtiden blev der fundet en vinder. Derfor skulle kampen afgøres i en shootout, og her viste Frans Nielsen igen skarpheden, da han satte Islanders’ første forsøg i nettet. Lidt atypisk blev Nielsens scoring sat ind med forhånden.

Jacob Josefson og Mike Cammalleri sørgede dog for, at New Jersey løb med sejren, så Nielsen blev ikke matchvinder i lokalderbyet. Den danske center kunne trøste sig lidt ved at blive kåret til kampens second star for den indsats han leverede i sine 20 minutter og 17 sekunder på isen.

Se højdepunkter fra kampen her: