Video: Frans Nielsen skød nytåret ind for tredje år i træk

Frans Nielsen fejrede for tredje år i træk nytåret ved at score nytårsaften, og han hjalp derfor New York Islanders med at afslutte 2015 med en 2-1-sejr over Buffalo Sabres.

Nytårsaften er en stor aften i NHL, og for én dansker er det efterhånden blevet en tradition at score på årets sidste dag. Frans Nielsen nettede på den sidste dag i 2015, men modsat de to foregående år nøjedes Islanders-danskeren denne gang med at lave en enkelt kasse.

Nielsen åbnede scoringen for newyorkerne i udekampen mod Buffalo Sabres. Islanders var i overtal midt i anden periode, og efter lidt kaotiske tilstande foran Sabres-målet, fik Frans Nielsen skubbet pucken ind over stregen.

Se Nielsens nytårskasse her:

Nikolay Kulemin udbyggede gæsternes føring i begyndelsen af tredje periode, og derfor betød det mindre, at hjemmeholdet også kom på tavlen i årets sidste kamp, da Ryan O’Reilly reducerede med små ni minutter igen.

Tyske Thomas Greiss havde en stor aften i Islanders-målet, og han blev fortjent kampens first star efter at have disket op med 42 redninger. Frans Nielsen spillede en flot kamp og blev kåret til kampens second star. Den 31-årige dansker fik 18:19 minutter på isen for gæsterne, og han havde hele fem skud på mål og var +1.