Video: Flyers udskød sommerferien

Philadelphia Flyers har ikke haft megen medgang i serien mod grundspilsvinderne fra Washington Capitals, men onsdag sørgede holdet for i hvert fald at forlænge sæsonen med en kamp.

Flyers vandt hjemme den fjerde kamp i serien med 2-1 og fik dermed reduceret til 3-1 i det samlede regnskab, hvor Capitals dog fortsat er massiv favorit. Philadelphia måtte da også kæmpe hårdt for at hive onsdagens sejr i land, og sommerferien blev kun udskudt takket være stærkt målmandsspil og scoringer fra uventet kant.

Tjekkiske Michal Neuvirth leverede en fremragende præstation i Flyers-målet og blev fortjent kåret til kampens spiller efter at have disket op med 31 redninger. Det lykkedes T.J. Oshie at passere Neuvirth i begyndelsen af tredje periode, men på det tidspunkt førte hjemmeholdet allerede 2-0, så de formåede at holde Washington fra fadet i resten af kampen.

Philadelphias mål blev scoret af backerne Shayne Gostisbehere og Andrew MacDonald i henholdsvis første og anden periode. Det var første gang i årets slutspil, at de to backer kom på måltavlen, og de blev begge hjulpet af Wayne Simmonds, som assisterede på de to scoringer.

Der venter nu Flyers-spillerne endnu en svær opgave på fredag, hvor Capitals kan lukke serien på hjemmebane, men om ikke andet, så er sommerferien da i hvert fald blevet nogle dage kortere for Philadelphia.

Se højdepunkter fra kampen her: