Video: Flot Eller-assist i deroute

Foto: Bridget Samuels

Lars Eller og Montreal Canadiens har haft en underlig sæson, hvor det hele kørte i olie i de første 30-35 kampe for derefter at falde fuldstændig fra hinanden. Lidt på samme måde forløb nattens udekamp i mod Florida Panthers.

Eller og Co. bragte sig foran med 3-0 midtvejs i kampen, da Torrey Mitchell, på Ellers meget fornemme oplæg sendte canadierne på sejrskurs.

Canadiens havde bare glemt at gøre regning med Panthers finske stjerneskud Alexander Barkov. Han gik nemlig forrest i et fornemt comeback af hjemmeholdet, der i den sidste halvdel af kampen kom tilbage i kampen og til sidste endte med at score sejrsmålet med 30 sekunder tilbage af den ordinære tid.

Barkov var manden med afgørelsen og noterede sig for to mål og to assists i kampen, og blev naturligvis kåret til bedste spiller.

Lars Eller spillede en solid kamp trods nederlaget og viste stor styrke i offensiv zone med pucken. Med 16.37 i istid, kunne Eller ud over assisten notere sig et skud på mål, et enkelt hit og han endte med 0 i plus/minus statistikken.

Nattens resultater:

New York Islanders – Pittsburgh Penguins 0-5

Philadelphia Flyers – Ottawa Senators 3-2

Los Angeles Kings – Dallas Stars 2-3

Toronto Maple Leafs – Detroit Red Wings 2-3

Tampa Bay Lightning – New Jersey Devils 3-1

Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets 1-5

New York Rangers – Buffalo Sabres 3-4

Florida Panthers – Montreal Canadiens 4-3

Nashville Predators – San Jose Sharks 2-3 (OT)

Arizona Coyotes – Washington Capitals 3-0

Edmonton Oilers – Calgary Flames 0-5