Video: Eller tabte på sin tidligere hjemmebane

Foto: Bridget Samuels

Lars Eller og Montreal Canadiens var lørdag på besøg hos St. Louis Blues, og her sørgede en velspillende Brian Elliott i Blues-målet for, at danskeren ikke fik en sejr på sin tidligere hjemmebane.

Finske Jori Lehterä sikrede St. Louis en 4-3-sejr, da han scorede kampens afgørende mål to minutter inde i overtiden. Forud gik et opgør, hvor Montreal dominerede, men blev stoppet gang på gang af en storspillende Brian Elliott.

St. Louis holdt meget belejligt “Goalies Night”, hvor klubben hyldede en række af sine tidligere målmænd, og her gjorde Elliott, hvad han kunne for, at han også kommer med til sådan et arrangement, hvis Blues holder det igen på et tidspunkt. Den 30-årige canadier havde 46 redninger, hvilket var hans højeste antal i en NHL-kamp nogensinde.

Lars Eller indledte i 2009/10-sæsonen sin NHL-karriere som St. Louis Blues-spiller, men lørdagens visit på den tidligere hjemmebane var ikke nogen stor oplevelse for den 26-årige dansker. Eller fik 15:44 minutter på isen, hvor han noterede sig for to skud på mål, men også -2 i plus/minus-statistikken.

P.K. Subban, Max Pacioretty og Tomas Plekanec scorede målene for Montreal, som bragte sig foran med 3-2, da der resterede seks minutter og ni sekunder af kampen. Ty Rattie fik dog udlignet bare 44 sekunder senere, og kampen gik derfor i overtid, hvor Blues vandt trods en skudstatistik, der lød på hele 49-22 i gæsternes favør.

Se højdepunkter fra “Elliotts Night” i St. Louis her: