Video: Eller slog Nielsen igen

Foto: Bridget Samuels

Lars Eller trak for anden gang på tre dage det længste strå, da han og Frans Nielsen stod over for hinanden i NHL. Søndag slog Montreal Canadiens nemlig New York Islanders med 4-2.

Frans Nielsen var særdeles aktiv for Islanders. Den rutinerede dansker fik 18 minutter og 11 sekunder på isen for gæsterne. Heraf var Nielsen inde i powerplay i fem et halvt minut, og han forsøgte flere gange at overliste Carey Price i hjemmeholdets mål. Fem Nielsen-afslutninger blev det til, men ingen af dem gik i nettet.

Begge danskere var uden point i kampen, hvor John Tavares bragte gæsterne foran i første periode. Canadiens svarede stærkt igen med to scoringer i anden periode, men godt midtvejs i tredje blev det helt lige, da Anders Lee fik udlignet til 2-2.

Dunsten af overtid begyndte at brede sig i Bell Centre, men tre et halvt minut før tid blev Alex Galchenyuk matchvinder med sin 3-2-scoring i powerplay. Max Pacioretty lukkede med endnu et powerplaymål ni sekunder før tid, hvor han satte pucken ind i et tomt Islanders-bur.

Lars Eller fik 14:23 på isen, men endte med en del nuller i statistikken. Montreal-danskeren har ikke formået at få et eneste skud på mål i de to opgør mod New York Islanders, hvor Frans Nielsen i alt har skudt på mål syv gange.

Se højdepunkter fra søndagens danskeropgør her: