Video: Eller-scoring i Montreal-sejr, Nielsen-nederlag

Foto: Bridget Samuels

Montreal Canadiens har haft det yderst vanskeligt på det seneste og efter den vilde start med sejre i de første ni kampe er det i store træk blot gået den forkerte vej for Lars Eller og co., der er røget helt uden for slutspilsplaceringerne.

Derfor var sejren i aften på 5-1 over de canadiske rivaler fra Edmonton meget tiltrængt. Canadiens kom fremragende fra start og Brendan Gallagher scorede i det 8. minut. Kort efter blev Lars Eller udvist, men senere i periode tog danskeren revanche, da han med en perfekt afslutning satte pucken ind til 2-0 efter 16 minutter – assisteret af Tomas Fleischmann.

Siden så Montreal sig ikke tilbage og vandt med stensikre 5-1. Via Twitter kan Lars Ellers scoring ses nedenfor. Danskeren fik 14 minutter på isen og snuppede 69,2 procent af sine faceoffs. Fire skud på og +1 blev også facit for Lars Eller.

I Detroit var det mest dramatiske, at ismaskinen mellem anden og tredje periode lavede en flænge i isen. Det kostede en længere pause, som ikke ændrede på udfaldet. Detroit havde ingen problemer med at vinde 5-1 over Frans Nielsen og Islanders. John Tavares scorede Islanders’ eneste mål – ved stillingen 5-0 Detroit.

Se Lars Ellers scoring her: