Video: Eller lavede vigtig assist

Foto: Bridget Samuels

Lars Eller var med til at sætte Montreal Canadiens i gang, da han fredag blev noteret for et point for anden kamp i træk. Danskeren leverede en assist til det mål, der startede Montreals comeback i udekampen mod New Jersey Devils.

Det var ikke meget, man så til Montreal Canadiens i den første halvdel af fredagens kamp mod New Jersey Devils. Gæsterne virkede ikke helt oppe i gear, og det udnyttede djævlene til at bringe sig foran med både 1-0 og 2-0. Lars Eller var dog med til at sørge for, at Canadiens vågnede. I slutningen af anden periode satte han sin unge schweiziske holdkammerat Sven Andrighetto op til reduceringsmålet.

Se Ellers assist her:

Alex Galchenyuk udlignede for Montreal midt i tredje periode, og kampen måtte afgøres i forlængelse. Overtiden gav ikke nogen vinder, men i straffeslagskonkurrencen slog Canadiens-spillerne til. Sven Andrighetto sikrede gæsterne sejren, da han scorede på Montreals femte forsøg. På det foregående forsøg havde Lars Eller brændt på Devils-målmand Cory Schneider.

Lars Eller fik et lille kvarters istid i kampen, hvor der blandt andet blev trukket på hans kvaliteter i undertalsspillet. Her fik Eller to minutter på isen over for Panthers-powerplayet, som er et af NHL’s bedste. Eller havde et skud på mål, et hit og var +1 i plus/minus-statistikken.

Se alle højdepunkter fra kampen her: