Video: Eller lavede årets første point

Foto: Bridget Samuels

Lars Eller kom på pointtavlen for første gang i 2016, men det var ikke nok til at sikre Montreal Canadiens point i udekampen mod Philadelphia Flyers. Det canadiske mandskab tabte med 4-3.

26-årige Eller var med til at give Canadiens håbet igen, da han assisterede på Daniel Carrs 4-3-reducering 57 sekunder før tid. Montreal kom dog ikke nærmere udligningen og måtte derfor se sig besejret for ottende gang i de seneste ti kampe. Canadierne kunne altså ikke bygge videre på den fine start på 2016, de fik med sejren i Winter Classic-kampen nytårsdag.

Kampen i Philadelphia var rimeligt tæt, men hjemmeholdet havde et lille overtag igennem hele opgøret, og der kunne derfor ikke indvendes noget mod Flyers-sejren. Braydon Schenn lavede et mål og to assists for hjemmeholdet, som og fik et mål og en assist fra Shayne Gostisbehere og Sean Couturier.

Lars Eller fik 13:59 minutter på isen for Montreal. Han markerede sig udover assisten med to skud på mål og et enkelt hit. Montreal er efter kampen halvvejs gennem sæsonen, og Lars Eller står noteret for 13 point efter 41 kampe. Formår han at holde samme pointsnit i resten af sæsonen, når han niveauet fra sidste og forrige sæson.

Se Lars Eller få en assist på Montreals noget omdiskuterede 4-3-mål: