Video: Ehlers scorede og var bedste mand for Jets

Nikolaj Ehlers kom på måltavlen og spillede en stærk kamp for Winnipeg Jets, men det var ikke nok til at sikre det canadiske mandskab point i torsdagens hjemmekamp mod Nashville Predators.

Gæsterne tog en 4-1-sejr med sig fra MTS Centre i Winnipeg, og Jets’ slutspilsdrøm begynder efterhånden at blive skubbet et stykke ud i horisonten, hvis ikke det canadiske hold snart får sat flere point ind på kontoen.

Nikolaj Ehlers gav ellers Winnipeg en fremragende start på torsdagens opgør. Den lynhurtige dansker brugte sin fart til at drive gæk med gæsternes forsvar. Ehlers kom bagom Predators-defensiven, og med en fremragende pasning fik Joel Armia ekspederet pucken frem til ham.

Den 19-årige nordjyde var efterfølgende alene med Nashvilles stærke målmand Pekka Rinne, og efter et par fine træk løftede Ehlers pucken i nettet med baghånden og bragte Jets på 1-0. Målet var Ehlers’ niende i sæsonen.

Du kan se den flotte scoring her:

Nikolaj Ehlers fik hele 18 minutter og 45 sekunder på isen. Dermed satte Ehlers ny personlig rekord i istid i en NHL-kamp. Det var dog fuldt fortjent, at danskeren spillede meget. Han var konstant farlig, når han var på isen, og Ehlers blev efter opgøret kåret som kampens third star. Det blev til et mål, to skud og -2 til statistikken.

Selvom Nikolaj Ehlers sendte Jets godt fra land, så havde hjemmeholdet ikke, hvad der skulle til for at slå Nashville, som blev ført an af en velspillende Pekka Rinne i målet og nyerhvervelsen på centerpositionen, Ryan Johansen. Johansen lavede et mål og en assist.

Predators førte med 2-1 før tredje periode, og det fortsatte med at være stillingen helt indtil små to minutter før tid, hvor James Neal afgjorde kampen. 25 sekunder senere lukkede Calle Järnkrok kampen endegyldigt med sin scoring i tomt mål.

Nashville bringer sig med sejren fem point foran Winnipeg, som har seks point op til den slutspilsplads, Colorado Avalanche i øjeblikket sidder på. Predators jagter den samme plads, og den bragte de sig altså noget tættere på med torsdagens sejr.