Video: Ehlers scorede for formsvage Jets

Nikolaj Ehlers kom som den eneste Winnipeg Jets-spiller på måltavlen, da det canadiske mandskab tirsdag aften tabte til San Jose Sharks på egen is. 4-1 lød sejrscifrene i gæsternes favør.

Nederlaget var Winnipegs fjerde i de seneste fem kampe, og holdet får svært ved at holde sig inde i kampen om slutspilspladserne, hvis ikke stimen snart bliver vendt. Tirsdag var det stærke udehold fra San Jose klart bedst, og det var derfor ikke ufortjent, at hajerne nappede de to point.

Sharks var det første hold, der kom på måltavlen. Det skete, da Winnipeg-backen Dustin Byfuglien forærede pucken til gæsternes Chris Tierney i midtzonen, mens hjemmeholdet var i powerplay. Tierney udnyttede tilbuddet og bragte San Jose foran.

Gæsternes føring holdt dog kun i 23 sekunder. Jets var fortsat i powerplay, og her skabte Nikolaj Ehlers og Drew Stafford en to mod en-situation, som endte med, at danskeren scorede sit syvende sæsonmål efter et lækkert oplæg fra Stafford.

Se Ehlers’ scoring her:

Rutinerede Joe Thornton bragte gæsterne foran på ny i det sidste minut af første periode, og efter en målløs midterperiode slog Sharks sejren fast med to scoringer i de sidste fire minutter af tredje periode. Gæsterne vandt dermed deres tredje kamp i træk.

Nikolaj Ehlers var Winnipegs bedste spiller, hvilket resulterede i, at danskeren blev kåret til kampens third star. Ehlers fik scoret for første gang i fem kampe, og han havde i alt tre skud på mål i kampen. Eneste malurt i bægeret for den hurtige nordjyde var de to minusser, han fik i plus/minus-statistikken.