Video: Coyotes vandt på straffeslag trods Bødker-misser

Foto: Bridget Samuels

Der måtte straffeslag til, før mandagens opgør mellem Minnesota Wild og Arizona Coyotes var afgjort. Mikkel Bødker misbrugte sit forsøg, men prærieulvene sikrede sig alligevel en vigtig 2-1-sejr.

Arizona Coyotes er tilbage på den rigtige side af slutspilsstregen i Western Conference. Med 2-1-sejren over Minnesota er holdet nu to point foran Vancouver Canucks, og Mikkel Bødker og kompagni ligger dermed til at gå i slutspillet. Det holdt dog hårdt i mandagens udekamp.

Stærke målmandspræstationer fra hjemmeholdets Devan Dubnyk og gæsternes Louis Domingue betød, at kampen længe var målløs. Midt i tredje periode lykkedes det dog Wild at få pucken i nettet, og så lignede det en hjemmesejr.

Antoine Vermette ville det anderledes, og med et minut og 13 sekunder igen satte han udligningen ind, mens Coyotes var i undertal. Louis Domingue skøjtede ud lige før Vermette scorede, men det var nærmere, fordi Devan Dubnyk håndterede pucken tvivlsomt bag sit eget mål, end fordi Coyotes var fem mod fem, at det lykkedes gæsterne at udligne.

Der blev ikke scoret mere i hverken den ordinære spilletid eller overtiden, og derfor gik kampen i straffeslag. Mikkel Bødker tog Arizonas første forsøg, men det afviste Dubnyk. Anthony Duclair scorede på gæsternes andet forsøg, og da alle Minnesota-spillere brændte, gjorde scoringen ham til matchvinder.

Mikkel Bødker fik hele 20:49 minutters istid for Arizona, som efterhånden har gjort det til en vane at lade den danske wing spille meget. Bødker, som var +1, formåede kun at få sendt et enkelt skud på mål, men han var en vigtig trussel og fik blandt andet trukket to udvisninger, fordi Wild-spillerne måtte tage ulovlige midler i brug for at stoppe ham.

Se højdepunkter fra kampen her: