Video: Canucks tabte på sen scoring

Vancouver Canucks mistede et skridt i slutspilskampen, da det canadiske mandskab tabte tirsdagens hjemmekamp mod Nashville Predators på en sen scoring fra gæsterne.

Nashville-målmand Pekka Rinne er på sine bedste dage nærmest umulig at passere, og det mærkede Vancouver-spillerne på egen krop i tirsdagens opgør. Canucks dominerede nemlig – særligt i de første to perioder – hjemmekampen mod Predators, men takket være en stærk målmandspræstation fra finske Rinne løb gæsterne med sejren.

Predators scorede det afgørende mål med små fem minutter igen, hvor James Neal fik pucken forbi Ryan Miller i hjemmeholdets mål. Den scoring sikrede Nashville en 2-1-sejr.

Jannik Hansen fik 18:48 minutter på isen i Vancouvers førstekæde, hvor han spillede sammen med Daniel Sedin og tilbagevendte Brandon Sutter, som var med for første gang i to en halv måned. Sutter stod bag Vancouvers enlige scoring, hvor Hansen også var på isen. Det resulterede i et plus til danskeren i plus/minus-regnskabet. Hansen endte på et skud, et hit og +1.

Vancouver måtte med nederlaget se sig indhentet af Anaheim Ducks, og de to danskerklubber ligger nu side om side i jagten på en tredje danskerklub, Arizona Coyotes, som lige nu sidder på den sidste slutspilsplads i Western Conference.

Se højdepunkter fra den målfattige kamp her: