Video: Bozak-hattrick i tredje periode sikrede Toronto sejren

Foto: Bridget Samuels

Toronto Maple Leafs viste mandag, at holdet kan finde vej til nettet, når det for alvor tager dem. Det gik ud over Colorado Avalanche, som på egen is måtte se sig slået med 7-4 efter en levende affære.

Den store helt for gæsterne var den canadiske forward Tyler Bozak, som scorede tre gange i tredje periode. Bozaks hattrick betød sammen med en scoring fra James van Riemsdyk, at Maple Leafs gik fra 3-3 til 7-3, før Jack Skille i slutfasen fik pyntet lidt på resultatet for Colorado.

Tyler Bozak gik på universitetet i Denver, hvor Avalanche holder til, fra 2007 til 2009, og man kan altså sige, at han mandag vendte tilbage til den by, hvor hans ishockeykarriere begyndte at tage fart.

– Jeg har et par venner her, så jeg forventede, at de måske smed nogle hatte på isen. De har måske ikke været tæt nok på isen, men jeg regnede heller ikke med at se hatte der, så det er okay, sagde Tyler Bozak efter kampen til NHL.com.

Finske Leo Komarov scorede to powerplaymål for Toronto i opgøret, hvor canadierne var yderst skarpe i overtalsspillet. Tre overtalssituationer blev omsat til tre scoringer.

Sejren var Torontos anden i træk, og det var fjerde kamp i træk, at holdet formåede at score mindst fire mål, så offensiven ser ud til at have fundet formen. Træner Mike Babcock har til gengæld stadig lidt arbejde at gøre for at få defensiven op på et niveau, hvor Maple Leafs kan spille sig ind i slutspilsbilledet.

Se højdepunkter fra kampen her: