Video: Bødker og kompagni blanket på egen is

Foto: Bridget Samuels

Mikkel Bødker og resten af Arizona Coyotes-mandskabet skød og skød i lørdagens hjemmekamp mod New Jersey Devils, men prærieulvene kunne ikke få hul på gæsternes målmand, så Devils vandt opgøret med 2-0.

Amerikanske Cory Schneider har gang i en forrygende sæson i New Jersey-målet, og lørdag tog den 29-årige målmand endnu en skalp. Schneider reddede hele 38 forsøg fra Arizona-spillerne og holdt sit bur rent for fjerde gang i sæsonen. Den præstation sikrede naturligvis amerikaneren titlen som kampens first star.

Reid Boucher sendte gæsterne stærkt fra land, da han var første mand på måltavlen allerede efter små fire minutters spil. 18 sekunder inde i tredje periode lyste mållampen bag værternes mål igen, fordi Kyle Palmieri lavede sit 18. sæsonmål for Devils.

Arizona pressede på i store dele af kampen, men kunne ikke få pucken forbi Cory Schneider. Mikkel Bødker var med sine fire skud på mål en af prærieulvenes mest aktive spillere, men det var ikke den danske wings kamp. Bødker fik hele 23:12 minutter på isen, hvoraf ni minutter var i powerplay, men hans offensive evner kunne altså ikke lirke Cory Schneider op.

Mikkel Bødker var på isen ved begge New Jersey-scoringer, og han måtte derfor se sig noteret for -2 i plus/minus-statistikken, hvor han noget skuffende nu er -18 for sæsonen. Det betyder, at Bødker har en af de ringeste plus/minus-balancer i hele NHL.

Se højdepunkter fra opgøret her: