Video: Bødker assisterede i sejr over Ehlers

Foto: Bridget Samuels

Mikkel Bødker lagde op til det afgørende mål, da der nytårsaften var danskeropgør i NHL mellem Bødkers Arizona Coyotes og Nikolaj Ehlers’ Winnipeg Jets.

Selvom der er mere end 3000 kilometer mellem Glendale, hvor Coyotes har hjemmebane, og Winnipeg, så er der ret tætte bånd mellem Coyotes og Jets. Arizona Coyotes opstod nemlig, da Jets i 1996 forlod Winnipeg og rykkede til det sydlige USA, hvor klubben blev til Phoenix Coyotes. Nytårsbraget var altså en kamp mellem det gamle og det nye Winnipeg Jets.

Kampen i Gila River Arena var længe tæt, men i slutfasen trak Coyotes fra. Mikkel Bødker lagde op til Oliver Ekman-Larssons 3-2-scoring i powerplay med syv et halvt minut igen, og dette mål skulle vise sig at blive afgørende. Arizona vandt nemlig med 4-2 efter en scoring i tomt mål til allersidst.

Se Mikkel Bødkers assist her:

Bødker fik hele 22 minutter på isen for Coyotes, men det blev ikke til nogle skud fra den ellers ganske målfarlige dansker. Nikolaj Ehlers fik skudt på mål to gange i løbet af sine godt 12 minutter på isen for Jets, men han måtte også sidde to minutter i straffeboksen efter en batalje med hjemmeholdets Michael Stone i slutningen af anden periode.

Se flere højdepunkter fra danskeropgøret her: