Video: Bjorkstrand lavede sin første NHL-assist

Oliver Bjorkstrand har allerede scoret sine første to mål i NHL, og torsdag prøvede den 20-årige dansker så for første gang i sin endnu korte NHL-karriere at lægge op til en scoring.

Bjorkstrand stod for assisten, da holdkammeraten Boone Jenner fightede pucken ind over stregen i tredje periode af Columbus Blue Jackets’ hjemmekamp mod Carolina Hurricanes. Jenner reducerede dermed til 2-3, som også blev kampens resultat.

Se scoringen og Bjorkstrands assist her:

Columbus førte ellers med 1-0 efter de første to perioder, men gæsterne fik en fremragende start på tredje periode. Med tre scoringer på et minut og 38 sekunder gik Hurricanes fra 0-1 til 3-1, og så hjalp det ikke Blue Jackets til point, at Boone Jenner reducerede kort efter.

Oliver Bjorkstrand fik 14 minutter og 46 sekunder på isen i opgøret, hvor Columbus dominerede, men altså ikke fik point. Den danske rookie blev udover sin assist noteret for to skud på mål og et nul i plus/minus-statistikken.

Columbus Blue Jackets er ude af slutspilskampen i Eastern Conference, hvor Carolina Hurricanes trods torsdagens sejr får svært ved at melde sig ind igen. Holdet har syv point op til en wildcard-plads med otte kampe igen.