VIDEO: Bieber scorer på Lerg – derfor endte han i Rungsted

Det siges, at Justin Bieber ikke er en helt dårlig ishockeyspiller, og han har luret sig ind hos flere markante ishockeymandskaber rundt omkring i verden. Blandt andet Red Bull München, hvor Mads Christensen spiller. Det var faktisk hovedårsagen til, at verdensstjernen landede i Rungsted, siger klubbens direktør Thomas Friberg til bt.dk.

– Bieber har lavet noget tilsvarende nede i München, hvor han trænede med. På det München-hold var der en dansker, Mads Christensen, og han havde henvist Biebers stab til landsholdskaptajnen Morten Green, der spiller hos os. Og det var sådan, forbindelsen blev skabt, fortæller Thomas Friberg.

Besøget har været hemmeligholdt nogle dage, men da det rygtedes, at Justin Bieber var i Saxo Bank Arena, vakte det straks furore.

Der var masser af interesserede unge mennesker uden for hallen – og måske Rungsted Seier Capital har lokket nogle nye kernekunder til med det lille stunt, som i den grad har skabt omtale i danske medier – mere end ishockey normalt trækker på sitet hos for eksempel Ekstra Bladet og BT.

Rungsted Seier Capital disker selv om med denne video, hvor Justin Bieber sætter den i krogen. Fri med Jeff Lerg.