Video: Assister til Nielsen og Bjorkstrand

Frans Nielsen og Oliver Bjorkstrand kom begge på pointtavlen, da de to herningensere mandag var i kamp. Islanders vandt hjemme over Tampa Bay Lightning, mens Blue Jackets tabte hjemme til New York Rangers.

En med danske øjne flot NHL-sæson er ved at gå på hæld, men det afholder ikke ligaens danskere fra at blive ved med at imponere. I mandagens runde føjede både Frans Nielsen og Oliver Bjorkstrand yderligere et point til deres total, som nu er oppe på henholdsvis 50 og fem point i sæsonen.

Frans Nielsen lagde op til John Tavares’ 4-1-mål i powerplay sidst i anden periode af hjemmekampen mod Tampa Bay Lightning. Islanders’ forwardtrio rushede op ad isen og Nielsen lagde kløgtigt pucken videre til Tavares, som udplacerede Ben Bishop i Lightning-målet.

Se scoringen og Nielsens assist her:

Islanders vandt uden større problemer kampen med 5-2, og dermed er newyorkerne næsten helt sikre på at gå i slutspillet. Islanders har fem point ned til Boston Bruins, som kun har tre kampe igen.

Frans Nielsen 18 minutter og 18 sekunder på isen, og præsterede udover assisten også at blive noteret for et skud på mål og +2 i plus/minus-statistikken.

Rangers klar til slutspillet med sejr over Bjorkstrand
Oliver Bjorkstrand og Columbus Blue Jackets var bagud i det meste af mandagens hjemmekamp mod New York Rangers, som endte med at vinde med 4-2 i Nationwide Arena. Dermed sikrede newyorkerne sig en plads i slutspillet.

Oliver Bjorkstrand var i oplægget til Nick Folignos 2-1-reducering i den sidste del af anden periode, og den unge wing fik den sekundære assist på målet, som gav Columbus nyt håb.

Se scoringen her:

Norske Mats Zuccarello sikrede dog Rangers en ny tomålsføring til sidst i perioden, og det gav gæsterne muligheden for at køre sejren hjem trods endnu en Blue Jackets-reducering midt i tredje periode.

Oliver Bjorkstrand fik 17:27 minutters istid uden skud eller hits. Bjorkstrand var inde på både et Blue Jackets-mål og et Rangers-mål og endte derfor i nul i plus/minus-regnskabet.

Nattens resultater:
New York Islanders – Tampa Bay Lightning 5-2
Columbus Blue Jackets – New York Rangers 2-4
Toronto Maple Leafs – Florida Panthers 3-4
St. Louis Blues – Arizona Coyotes 5-2
Vancouver Canucks – Los Angeles Kings 3-2